Your cart

Your cart

Swahili

Het Swahili (Swahili: Kiswahili) is een Afrikaanse taal die vooral in Oost-Afrika gesproken wordt door ongeveer 50 miljoen mensen. In Tanzania en Kenia is het Swahili, naast het Engels, een officiële voertaal. Ook in Oeganda, Burundi, Rwanda, het oosten van Congo-Kinshasa en het noorden van Malawi en Mozambique wordt Swahili gesproken.

Cursus Swahili Beginners

Cursuscode: 6831

Ga je voor werk, vakantie of stage op medisch, landbouw- of onderwijsgebied naar Kenia, Uganda of Tanzania of doe je daar zaken? Het is van groot belang om de cultuur van de mensen en de taal te kennen.
Bij deze beginnerscursus komen vele onderwerpen aan bod. Lees verder

Woensdag 22 januari 2020
12 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 235,00
Mw. (Odilia Anyachi) Okonga
18:30 - 19:45
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)

Swahili leren
Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Swahili leren door de cursus Swahili voor beginners te volgen. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Swahili in groepsverband. Tijdens de cursus Swahili komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak, woordenschat en cultuur aan bod. Leer Swahili.

Een andere taal leren
Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare ochtend- en avondtaalcursussen in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 19 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Grieks, Ivriet, Indonesisch, Italiaans, Japans, Perzisch-Farsi, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (Nt2), Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Swahili, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.