Bestellijst

Bestellijst

Swahili

Leer Swahili door een interactieve online cursus te volgen! Het Swahili (Swahili: Kiswahili) is een Afrikaanse taal die vooral in Oost-Afrika gesproken wordt door ongeveer 50 miljoen mensen. In Tanzania en Kenia is het Swahili, naast het Engels, een officiële voertaal. Ook in Oeganda, Burundi, Rwanda, het oosten van Congo-Kinshasa en het noorden van Malawi en Mozambique wordt Swahili gesproken.

LET OP: Op dit moment is er geen cursusaanbod in deze categorie. Wij raden je aan om af en toe op onze website te kijken: Er worden regelmatig nieuwe cursussen toegevoegd!  De cursussen die starten die starten in januari zullen rond eind november op de website vermeld staan.

Swahili leren?

Bij Volksuniversiteit Amsterdam kun je Swahili leren door een taalcursus te volgen: offline en online. Er zijn cursussen op verschillende niveaus, zowel overdag als ’s avonds. Bij Volksuniversiteit Amsterdam leer je Swahili in groepsverband. Tijdens een cursus Swahili komen onder andere lees- en schrijfvaardigheid, uitspraak en woordenschat aan bod. De online interactieve cursussen Swahili worden dit najaar met een aantrekkelijke korting van 20% aangeboden. Kies de cursus Swahili die bij je past.

Een andere taal leren?

Volksuniversiteit Amsterdam helpt de beginner en de gevorderde op weg met betaalbare offline en online ochtend- en avondtaalcursussen, in elk gewenst studietempo en voor elk doel, onder begeleiding van ervaren docenten. Je kunt kiezen uit maar liefst 21 talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Hongaars, Ivriet, Indonesisch, Italiaans, Japans, Perzisch-Farsi, Pools, Koreaans, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Swahili, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. De online interactieve taalcursussen worden dit najaar met een aantrekkelijke korting van 20% aangeboden.