Your cart

Your cart

Nieuws

Intake Nt2

19 april 2018

Spreek je al (een beetje) Nederlands en wil je je taalvaardigheid verbeteren? Kom dan langs bij een gratis intake spreekuur.
Een docent gaat daar bepalen welke cursus bij je past. 

Data en tijden van de intakes:
Dinsdag 8 mei van 16.00-19.00 uur 
Dinsdag 15 mei van 16.00-19.00 uur
Woensdag 16 mei van 16.00-19.00 uur
Zaterdag 19 mei van 10.00-12.30 uur
Locatie waar de intakes plaatsvinden:
Javaplein 2 (gebouw van de Openbare Bibliotheek Amsterdam). 

lees meer

Voorjaarscursussen

18 april 2018

Onze voorjaarscursussen zijn online. Leer de taal van je vakantiebestemming! Of maak je liever een reis in je eigen binnenwereld of langs de gedachtengangen van filosofen? Ook kun je creatief aan de slag met potlood of penseel. 

lees meer

Spreekuren talen

18 april 2018
Wil je graag een taal leren, maar weet je niet op welk niveau je kunt instappen? Kom langs bij onze gratis spreekuren voor Engels, Spaans en Frans.
 
De vervolgcursussen voor talen starten weer in april en mei. Twijfel je over je niveau of is een spreekuur verplicht, dan is het raadzaam om langs te komen op een van de intakes. Je kunt dan overleggen met de docent welk taalcursus bij je past.
Alle intakes vinden plaats op het Javaplein 2
 
Engels
dinsdag 24 april van 16.00-19.00 uur
lees meer

24H Oost Smartphone fotografie

10 april 2018

Altijd al méér uit je smartphone willen halen? Volksuniversiteit Amsterdam organiseert een workshop Smartphone fotografie tijdens het event 24H Oost op 12 mei.

De zomervakantie is in aantocht! Neem je genoegen met kiekjes of wil je méér dan dat? Tegenwoordig heeft bijna iedereen de beschikking over een goede camera in zijn smartphone. Maar hoe haal je alle mogelijkheden uit je camera? In deze workshop krijg je tips over fotografie en over fotograferen met je smartphone in het bijzonder. Je oefent meteen in de praktijk onder begeleiding van de docent. 

lees meer

Talenmarkt in september

10 april 2018

Wil je een taal leren? Kom alles te weten over onze cursusmogelijkheden tijdens onze Talenmarkt, begin september. De precieze datum wordt binnenkort bekendgemaakt.

lees meer

Nieuwe leeuwen

10 februari 2018

Op donderdag 17 mei is alweer de laatste editie van dit seizoen van Nieuwe Leeuwen. Dimitar Ruskov gaat in gesprek met de Turkse schrijver en columnist Özkan Akyol en Mehmet Polat bespeelt de ud. Jij kunt hierbij zijn!
l
Özcan Akyol is behalve schrijver ook vaste columnist van onder andere het Algemeen Dagblad, de VARAgids, de Nieuwe Revu en regionale dagbladen. Als opiniemaker is hij geregeld te zien in televisieprogramma's. Presentator Dimitar Ruskov gaat met hem in gesprek.

lees meer