Your cart

Your cart

Inschrijving

Inschrijving is mogelijk voor iedereen vanaf 18 jaar:

  • Via internet Als je gebruik maakt van internetbankieren, dan kun je het cursusgeld direct betalen via IDeal nadat je het inschrijfformulier hebt verzonden. 
    Betaal je met een overschrijving via je bank, vergeet dan niet bij de omschrijving je naam, adres en cursusnummer te vermelden
    Na ontvangst van je inschrijving en betaling sturen wij je een bevestigingsmail toe.
    Je inschrijving is pas definitief als wij je betaling ontvangen hebben.
  • Aan de balie je kunt uitsluitend met pin betalen; je ontvangt dan meteen een bevestiging. Betalen met creditcard is niet mogelijk. De balie op het Javaplein 2 is geopend op werkdagen van 14-16 uur.
     

Annulering en wijzigingen

Ongeveer een week voor de genoemde aanvangsdatum van de cursus bekijken wij of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus ook daadwerkelijk door te laten gaan. Wacht daarom niet te lang met inschrijven!
Bij onvoldoende belangstelling behouden wij ons het recht voor een cursus te annuleren. Je krijgt hierover zo spoedig mogelijk bericht.
Bij de cursussen zijn de namen van de docenten onder voorbehoud vermeld; van wijzigingen wordt geen bericht aan de cursisten verzonden.
Bij de cursusgegevens staat het maximum aantal deelnemers vermeld. In incidentele gevallen kan worden besloten om van het maximum aantal deelnemers af te wijken.

 

Restitutie cursusgeld

Restitutie is mogelijk tot acht dagen vóór aanvang van een cursus of workshop, onder aftrek van € 13,50 administratiekosten. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
Restitutie is niet mogelijk voor een lezing, wandeling of rondleiding met een prijs tot en met € 22,50.. 
Je kunt bij verhindering wel iemand anders naar de lezing of workshop sturen.

Wachtlijst / Extra cursus

Wanneer je je inschrijft voor een cursus die volgeboekt blijkt te zijn, is het mogelijk om je op een wachtlijst te plaatsen. Als er een plaats vrij komt of als we een extra groep organiseren, dan nemen wij contact met je op.

Aansprakelijkheid

Volksuniversiteit Amsterdam is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.

Akkoordverklaring

Door inschrijving en betaling van het cursusgeld verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.