Bestellijst

Bestellijst

Online Basiscursus Fotografie met Praktijk op locatie

Cursuscode: 3228
07
nov

*Nu met maar liefst 20% korting

Zet jij jouw camera ook nog steeds op ‘automaat’? En zien jouw foto’s er ook altijd anders uit dan je zou willen? In deze basiscursus leer je de technieken om de dingen vast te leggen zoals jij ze ziet. Meteen vanaf de eerste les brengen we zoveel mogelijk het geleerde in de praktijk. Als de corona tijd het toelaat, ontmoeten we elkaar in ieder geval de 3e les fysiek. Deze les vindt plaats bij de OBA op de Oosterdokskade in zaal 5.1

Les 1: Inleiding in de fotografie en de basis van onze camera. Soorten camera’s, instellingen, de basisinstellingen (t en f, iso).
Les 2: Wat wil ik laten zien met mijn foto? Waar leg ik zodoende de nadruk op? Weinig en veel scherpte-diepte, sluitertijd (bevroren/bewogen), diafragma, accenten leggen.
Les 3: fysieke ontmoeting waarbij we veel praktisch bezig zijn.
Les 4: Hoeveel ziet mijn camera eigenlijk? Objectieven.
Les 5: Spelen met licht, belichting, lichtmeting, witbalans.Les 6: Spelen met licht, verlichting, soorten bestaand licht, flitsen.

• Je hebt het meest aan deze cursus met een digitale kleinbeeld spiegelreflexcamera, maar een compactcamera of zoekercamera met de mogelijkheid om de camera op 'M' te zetten volstaat ook.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving. 
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Zaterdag 7 november 2020
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00
Mw. M. (Marijke) Diel

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

10:15 - 12:45
Locatie: Zowel online als offline: zie cursusinformatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marijke) Diel